Web Analytics Made Easy - Statcounter

در روز‌های باقی مانده تا کنکور سراسری خیلی‌ها در تب و تاب مطالعه امتحانات نهایی هستند.

کمتر از دو ماه دیگر تا کنکور سراسری ۱۴۰۱ فرصتی باقی مانده است. در این میان برخی از داوطلبان کنکور تجربی که رویای قبولی پزشکی در سر دارند، شاید هنوز برای آزمون آمادگی لازم را نداشته باشند و ندانند که چگونه باید نحوه مطالعه خود را آغاز کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از روش‌ها و تکنیک‌ها وجود دارند که به شما در آغاز مطالعه صحیح و کاربردی کمک می‌کنند و با استفاده از آن‌ها می‌توانید رتبه دلخواهی از کنکور خود کسب کنید.

شروین مسیح، مشاور تخصصی کنکور گفت: مدت زمان کوتاهی تا کنکور سراسری باقی مانده است و باید دید که آیا دانش آموزان رشته تجربی و متقاضیان پزشکی توانسته اند برنامه طولانی مدت خود را اجرا کنند یا خیر؟

به تازگی دیده شده است که برخی از مشاوران و برنامه ریزان با برخی وعده‌ها به داوطلبان کنکور قول قبولی در رشته‌ها و دانشگاه‌های معتبر را می‌دهند که این موضوع تنها برای افرادی صحت دارد که برنامه ریزی خود را به درستی پیش برده اند و هم اکنون به فکر جمع بندی مطالب کتاب هستند.

این مشاور تخصصی کنکور گفت: اگر متقاضیان کنکور به درستی درس نخوانده اند، زمان باقی مانده بهترین فرصت برای این است که آن‌ها تلاش خود را بکنند؛ اما نمی‌توان قول صد در صدی برای قبولی آن‌ها در دانشگاه‌های سطح یک داد.

برخی از دانش آموزان می‌گویند که خودشان باید کارهایشان را انجام دهند، اما گاهی اوقات هزینه کردن، کمک گرفتن و راهنمایی از مشاوران موضوع بدی نیست.

سعی و تلاش زیاد به جای بیشتر هزینه کردن برای کنکور 

مسیح افزود: دانش آموزی که سعی و تلاش زیادی می‌کند، می‌تواند با هزینه کم نتیجه مناسبی به دست آورد؛ بنابراین تنها صرف هزینه کردن نتیجه نخواهد داد و نباید این باور وجود داشته باشد که به اندازه کافی برای قبولی در دانشگاه‌ها هزینه نکرده ایم.

با تغییر نظام و سیستم کنکور سعی بر این شده است  تا راه‌هایی که قبلا برای نتیجه گرفتن دانش آموزان وجود داشت، کوتاه شوند. کنکور به مقدار زیادی  به سمت و سوی هوش و توان داوطلب می‌رود.

این مشاور تخصصی کنکور اضافه کرد: سوالات کنکور ترکیبی شده اند؛ بنابراین داوطلب باید هوش و دقت لازم را داشته باشد. فقط نمی‌توان با حفظ چند فرمول به نتیجه دلخواه رسید. پس باید تمرکز و اشراف به تمام دروس در اولویت باشد.

دانش آموزان کنکوری باید تمام تلاش خود را در جهت برنامه ریزی طولانی، مداوم و مستمر به کار بگیرند تا رتبه قبولی بالایی کسب کنند.

مسیح گفت: در نهایت توصیه‌های خیلی صریح برای فرصت باقی مانده تا کنکور این است که دانش آموزان رشته تجربی به علت تغییر در کنکور و جدا شدن دفترچه‌های سوالات از هم اکنون ریاضی و زیست را در یک روز و نوبت با هم مطالعه کنند.

داوطلبان رشته تجربی دروس شیمی و فیزیک را باید در کنار هم بخوانند و تست‌های آن را با هم بزنند و از آن جایی که پاسخ برگ‌های سوالات از یکدیگر جدا هستند، پس باید تست‌ها را به صورت مجزا تمرین کنند.

این مشاور تخصصی کنکور اضافه کرد: دانش آموزان رشته تجربی باید دقت کنند که دروس عمومی بسیار واجب هستند و دروس ادبیات فارسی، عربی، زبان و معارف اسلامی را باید بسیار مطالعه کرد تا اطلاعات لازم آن را کسب کنند.

اگر تست‌های دروس عمومی در جلسه کنکور به درستی پاسخ داده نشوند، داوطلبان در ادامه جلسه با ترس و دلهره سوالات را جواب خواهند داد و شاید نتیجه دلخواه را کسب نکنند؛ بنابراین بهتر است که این دروس جزء برنامه‌های آن‌ها قرار بگیرند و مطالعه آن ها فراموش نشود.

مسیح افزود: دروس عمومی در کنکور جایگاه خود را دارند و به رتبه داوطلب کمک زیادی خواهند کرد؛ بنابراین باید در برنامه ریزی داوطلبان قرار بگیرند، اما در نهایت چند روز قبل از خرداد یعنی شروع امتحانات باید دروس را به صورت تشریحی مطالعه و خود را برای امتحان آماده کنند.

فارغ التحصیلانی که امتحان نهایی ندارند، بهتر است که با برنامه ریزی‌های لازم سوالات نهایی دانش آموزان دیگر را پاسخ دهند تا خود را ارزیابی کنند؛ چرا که سطح سواد عامل اصلی برای نتیجه گیری در کنکور است.

گزارش از نادیا عابد 

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کنکور سراسری داوطلبان تجربی کنکور تجربی کنکور 1401 دانش آموزان برنامه ریزی رشته تجربی باقی مانده تا کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۹۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوران حفظ کردن دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد

زهرا سلیمانی، معلم برتر سال 1402 با بیان اینکه تدریسی را می‌توانیم اثربخش بنامیم که از فضای سنتی و محض خارج شود، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهار کرد: در واقع، تدریس باید به سمت کاربردی‌شدن پیش برود.

وی با اشاره به چگونگی تدریس اثربخش، تصریح کرد: تدریس باید به‌گونه‌ای باشد که در دانش‌آموزان نهادینه شود و در زندگی به‌کار ببرند.

باید دانش‌آموزان را به سمت پژوهش سوق دهیم

این معلم برتر با اشاره به رویکرد خود در تدریس اثربخش، ابراز کرد: در این نوع تدریس همیشه درصدد بودم تا دانش‌آموزان خود را به سمت پژوهش سوق دهم. همچنین دانش‌آموزان را زمانی‌که موضوعی برایشان پیش می‌آمد، با مطالعات پژوهشی جهت می‌دادم.

سلیمانی ادامه داد: دانش‌آموزان را تشویق می‌کنم تا خودشان به دنبال یافته‌هایی که وجود دارد، بروند. جواب‌ها برای دانش‌آموزان هیچ‌گونه از پیش تعیین‌شده نبود و آنها پاسخ‌ها را تحلیل می‌کردند و تحقیق میدانی انجام می‌دادند؛ بنابراین به نتایجی که می‌رسیدند، عمیق‌تر بود، زیرا حاصل تجربه‌های خودشان بود.

خارج شدن کلاس از روزمرگی باید در اولویت باشد

وی با اشاره به بخش لالایی‌ها در تاریخ شفاهی، افزود: به هر کدام از دانش‌آموزان گفتم که لالایی‌های شفاهی مختص به پدربزرگ و مادربزرگ و پدر و مادر خود را پیدا کنید و در کلاس اجرا کنید؛ این امر باعث جذاب شدن کلاس شده بود و آن را از حالت روزمرگی خارج می‌کرد و یادگیری به سطح عمیق‌تری تبدیل می‌شد.

علاقه باید در وجود معلم نهادینه شود

سلیمانی با اشاره به بخش تاریخ محلی، ابراز کرد: مجموعه سرپوشیده زنجان یکی از موارد تاریخی بود و به دانش‌آموزانم این مورد را برای تحقیق و پژوهش پیشنهاد داده بودم؛ از آنجایی‌که این فعالیت بسیار جذاب بود، سه ماه مداوم به بازار می‌رفتند و با کسبه‌های محل به گفتگو می‌پرداختند؛ همین دانش‌آموز من به یکی از پژوهشگران حرفه‌ای و افتخاری بازار زنجان تبدیل شده است و کلیپ‌های آن به اداره کل میراث فرهنگی زنجان نیز اعلام شد.

مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد 

وی ادامه داد: برای اینکه یک تدریس اثربخش داشته باشیم و کلاسمان به کلاس ویژه‌تری تبدیل شود، اول باید در وجود خود معلم علاقه نهادینه شود، باید بپذیریم که از فضای سنتی دور شویم. دوران مطالعه کتب درسی و حفظیات صفر گذشته است؛ بلکه مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات، اینترنت و داد‌ه‌های خارج از کلاس درس باشد و از تکنولوژی روز استفاده کرد.

این معلم برتر با اشاره به اینکه دانش‌آموز باید برای جامعه مفید واقع شود، تشریح کرد: دانش‌آموزان باید حس کنند که می‌توانند با وجودشان به فضای آموزشی هویت بدهند و تاثیرگذار باشد.

دانش‌آموزان سرمایه کشور هستند

سلیمانی ادامه داد: وقتی دانش‌آموزان می‌دانند که اثرگذار هستند، علاقه‌مندی‌اشان به‌صورت ناخودآگاه افزایش پیدا می‌کند و برای رسیدن به نتایج بهتر آنها را کمک می‌کند.

وی افزود: باید به وجود دانش‌آموزان ایرانی افتخار کرد، زیرا آنها از لحاظ ضریب هوشی، قدرت تحلیل مطالب بسیار به‌روز هستند و باید از ظرفیت آنها استفاده کنیم.

سلیمانی با بیان اینکه دانش‌آموزان سرمایه کشور هستند، ابراز کرد: آنها ایده‌های فوق‌العاده‌ایی دارند. معلمان نباید به جایگاه خود غره شوند و فکر کنند که همه‌چیز‌تمام هستند، بلکه دانش‌آموزان هر کدام به‌نوبه خود ایده‌های زیادی به بنده در شکل‌گیری موزه ارائه دادند که هر کدام از آن‌ها به‌تنهایی بسیار ارزشمند است.

این معلم برتر خاطرنشان کرد: مهربانی، حال خوب، انرژی مقاضای سن دانش‎‌آموزان حال همه جامعه را بهتر می‌کند و برای اینکه جامعه پویاتری داشته باشیم به انرژی آن‌ها نیازمندیم. تا می‌توانیم باید به دانش‌آموزان و جوانان بها دهیم و از ایده‌هایشان بهره ببریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تمدید فرصت مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور تا ۱۸ اردیبهشت
  • فرصت مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور تا سه‌شنبه تمدید شد
  • آخرین مهلت داوطلبان کنکور برای تأیید سوابق تحصیلی
  • فرصت داوطلبان کنکور برای تأیید سوابق تحصیلی تا ۱۸ اردیبهشت
  • برگه‌های امتحانات کشوری پایه ششم و نهم چگونه تصحیح می شود؟
  • جزئیات تصحیح برگه‌های امتحانات کشوری پایه ششم و نهم
  • توصیه‌هایی به داوطلبان کنکور برای تأیید سوابق تحصیلی
  • ساخت ۱۵۰۰ کلاس در هرمزگان در دولت سیزدهم/ رشد ۶۲درصدی قبولی پزشکی
  • دوران حفظ کردن دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد
  • جزئیات برگزاری کنکور ۱۴۰۳ برای داوطلبان سیل زده